Sagolik paj Deg: 225 gr. margarin 4 1/2 dl. vetemjöl 2 kryddmått salt 1 dl. kallt vatten Arbeta ihop mjöl och fett till en grynig massa. Tillsätt salt och vatten och arbeta snabbt ihop till en deg som får vila kallt en stund. Fyllning: 500 gr. blandfärs 1-2 gula lökar ca 1 1/2 tsk salt 1 1/2 kr.mått vit eller svartpeppar 1 msk. vetemjöl Blandsvamp färsk eller fryst ca 3 dl. ansad ca 2 dl vatten 1-2 msk Dijon senap 1/2- 1 msk.soja 1 dl. finhackad persilja 1 1/2- 2 dl gräddfil eller creme fraiche 2 dl tärnad ost Hacka löken och fräs den mjuk. öka värmen och tillsätt färsen, bryn den och rör om så att det blir en gryning massa.Krydda med salt och peppar och tillsätt mjölet, rör om väl. Bryn i en annan panna svampen och blanda ner vatten, soja, persilja och senap. Låt koka några minuter. Rör ner gräddfilen eller creme fraichen, smaka av. Om du använder gräddfil, låt inte röran koka mer. Blanda ihop svamp och köttfärsröran! Klä en rund form ca. 27 cm i diameter med degen. Fäst en folieremsa vid kanten så glider degen inte ner under gräddningen. Nagga botten och låt grädda i 225 grader i ca 12- 15 min. Häll i fyllningen och stick ner osttärningarna i en ring längs ytterkanten. Grädda ytterligare i 225 grader i 10- 15 minuter. Strö över färsk persilja vid serveringen.